Steun de Stichting Boetje van Klemat

Stichting Boetje van Klemat, is 29 juli 2021 opgericht, Kamer van Koophandel nummer: 83559264 en heeft de Cultureel ANBI status (RSIN: 862916434), wat het extra aantrekkelijk maakt om de stichting te steunen vanwege de mogelijke belastingaftrek voor u als donateur. Wilt u gebruik maken van dit belastingvoordeel neem dan contact met ons op.

Ondersteun ons initiatief om het Klemat met zijn sfeer van ‘onthaasten’ op de kaart te zetten, door een donatie. Deze benutten wij voor het onderhoud van de Boet en het omliggend land, maar hiermee kunnen wij ook deze website en PR in verscheidene vormen continueren. Het Bestuur werkt belangeloos en zonder winstoogmerk.

Hieronder een korte uitzending van Ron Flens voor van NoordHolland Nieuws [12 oktober 2020] over de teloorgang van de schapenboeten op Texel. Rond 4’47 komt Ruud Bakker in beeld en verteld over zijn boet. En passant komt de opbouw van de huidige expositie ‘Vischwijven’ in beeld.

Donaties

Via onderstaand formulier kun je via de beveiligde omgeving van Mollie een bedrag overmaken. Wil je liever zelf iets overmaken, dan kan dat via: Triodosbankno: NL03TRIO0320317846

Als je op de hoogte wilt blijven van het reilen en zeilen van de stichting dan kun je je naam en e-mail invoeren. (Niet verplicht) Met een periodieke nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het Klemat.

Alvast heel veel dank namens Ruud, Ericka en Henk-Jan!

Met de knop hier direct onder kun je kiezen of je eenmalig of bijvoorbeeld één keer per maand/kwartaal/jaar een donatie zou willen doen.

ValutaBedrag